2010. május 12., szerda

sajtos-kukoricás rántotta



Ez a rántotta nagyon finom, mind a vegák (már aki eszik tojást), mind a fogyózók nyugodtan választhatják reggelire. Sajnos beleeshetünk abba a csapdába, hogy mindig ugyanazokat esszük, és így megunjuk, hamarabb feladjuk. Ezért törekedjünk a változatosságra és ezt az ételt a családtagjaink sem fogják elutasítani.

Hozzávalók 2 személyre:
-3 tojás
-1 kukorica konzerv, vagy fagyasztott kukorica
-10 dkg sajt
-só, bors, fűszerek (fokhagyma, chili, stb)
-olivaolaj (ha nem teflonos a serpenyőnk)


Elkészítés:
A fagyasztott kukoricát elő kell főzni. A tojást egy edényben felverjük, fűszerezzük, és hozzáreszeljük a sajtot és hozzáadjuk a kukoricát. Előmelegített serpenyőben 1-2 perc alatt megsütjük. Paradicsommal és uborkával tálaljuk. Jó étvágyat!


1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails