Mit is mondhatnék? Egyszerű, és aki a májat szereti, annál biztos kedvenc. Gyorsan elkészíthető, csak azt sajnálom, hogy nem lehet előkészítve megvásárolni... :)
Hozzávalók:
-50 dkg máj
-só, bors
-3 fej lilahagyma
-olaj
Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk és nagyon kis lángon elkezdjük olajon párolni. Közben megtisztítjuk a májat a hártyáktól, zsírtól és lehetőleg egyforma darabokra vágjuk. Amint a hagyma kezd megbarnulni, hozzákeverjük a májat és azt is átsütjük, már kicsit nagyobb lángon. Borsozzuk, és ha elkészült sózzuk is.
Nagyon guszta, biztos isteni lehet
VálaszTörlésÉn nem igazán szeretem a májat, éppen ezért ritkán is készítek, de a csirkemájat ebben a formában bármikor rám lehet tukmálni. ;) Nagyon guszta!
VálaszTörlésSzia Krisztu!
VálaszTörlésLáttam, hogy a blogom követőjévé váltál. :-)
A rendes blogomat azonban itt találod: gesztenye.blogol.hu
Szeretnék átjönni a blogsporta, de most nincs időm, majd talán államvizsga után :-)))
Nagyon szép a blogod.