2010. április 3., szombat

Gluténmentes almás palacsinta




Hozzávalók:
10 dkg rizsliszt
10 dkg kukoricaliszt
1 db nagyobb alma (vagy 2 kisebb)
2 db tojás
1 dl víz
1 dl szóda
(+ szódával higítjuk, ha sűrűsödik)

Elkészítése:
Az almát lereszeljük, (nagyobb lyukon). A hozzávalókat összekeverjük. Én robotgéppel szoktam, de a kézi habverő is megfelel a célnak. Az almát is hozzáadjuk.

Kis zsiradékkal kikenjük a palacsinta sütőt, és kisütjük.

Megkenjük a kedvenc töltelékünkkel, és elfogyasszuk :)

Kb 5-6 palacsinta jön ki belőle, a palacsinta sütő átmérőjétől függően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails